Quality time met de ezels

Open-stal-namiddag

Breng gratis een bezoekje aan onze stal ! Tussen 14 en 17 uur kan je ons en onze ezels leren kennen en genieten we van een gezellig samenzijn.

Ezelwandelingen

Wandelen met een ezel in ons mooie Hageland. Kleine kids (max 25kg) kunnen  op de ezel. 15 euro per deelnemer, minimum vier deelnemers, kinderen dienen begeleid te zijn van een volwassene), op afspraak.

 

 

Ezelbezoek

Wil jij of je kind mee de ezels komen verzorgen ? Stal uitmesten, dieren voederen,… Dit kan voor allemaal bij Ezelstal Demerhof voor 35 euro/uur.

Zomerkampjes

Speciaal voor kinderen geboren tussen 2008 en 2014 organiseert Koning Kevin in samenwerking met Ezelstal Demerhof creatieve vakanties in juli en augstus.

Thema juli “De 4-ezelskoningen”: In de nabijheid van echte ezels met elk hun persoonlijk karakter gaan de kinderen spelen & beleven. De ezels zijn de hoofdpersonages in een week vol geheimen, verhalen en onderzoeken. Samen met de kinderen bouwen we tijdens deze week het verhaal op van de vier ezelskoningen. We focussen op inleving, beleving en spelplezier. De kinderen gaan ook aan de slag met de ezels. We bouwen een vertrouwensband op, vertoeven in de stallen, gaan met hen wandelen en op onderzoek. Dit onder de juiste begeleiding van onze animatoren in samenwerking met de vrijwilligers van Ezelstal Demerhof. Wanneer de ezels eventjes rusten, dan spelen we er vrolijk op los in de wei of in de tuin!

Thema augustus “Ezeltjevlogje / Modestal” We duiken deze week samen met de kinderen in twee creatieve domeinen. Je kiest op voorhand welk domein je voorkeur geniet. Ofwel kies je voor de modewereld ofwel voor de vlogwereld. In de nabijheid van veertien ezels met elk hun persoonlijk karakter gaan we creatief aan de slag. Onze begeleiders zorgen voor inspiratie en prikkels om samen, midden tussen de ezels, deze domeinen te verkennen. De kinderen mogen in alle vrijheid experimenteren en gaan met hun handen aan de slag. Onder begeleiding van de vrijwilligers van Ezelstal Demerhof leren we ook een vertrouwensband opbouwen met de dieren. We vertoeven in de stallen en gaan met de dieren wandelen of we trekken op onderzoek. Ook wanneer de ezels eventjes rusten, blijven we in de weer met stoffen of camera’s. Onze begeleiders zorgen voor speelse en creatieve activiteiten. De vakantie Modestal vindt tegelijkertijd plaats met de vakantie #Ezeltjevlogje. De activiteiten zijn verschillend, maar er wordt wel samen gegeten en in vrije momenten kan er ook samen gespeeld worden. 

Meer info en boekingen via Koning Kevin.

Opendeurdag

Eén maal per jaar zetten we deuren extra wijd open en worden er tussen de ezels extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud in een aangepast thema. Alvast enkele sfeerbeelden van de voorbije jaren: